Όψεις Πορσελάνης - Drftouli.gr
Επικοινωνία

ΟΨΕΙΣ ΠΟΡΣΕΛΑΝΗΣ

Οι όψεις πορσελάνης δεν αποκολλώνται, δεν σπάνε και δεν δυσχρωμούν με την πάροδο των ετών.

O ι όψεις είναι πολύ λεπτές «φλούδες» που επικολλώνται στην επιφάνεια των δοντιών και διορθώνουν διάφορες ατέλειες (κατάγματα, δυσχρωμίες, ανωμαλίες στο οδοντικό τόξο, όπως για παράδειγμα αραιοδοντία, μικρός συνωστισμός και στρεβλοφυία, εν γένει προβλήματα αισθητικής κ.ά.). Οι όψεις πορσελάνης χάρη στο υλικό τους προσφέρουν λαμπερό χαμόγελο και διαρκές αποτέλεσμα. Οι όψεις πορσελάνης απαιτούν τις περισσότερες φορές ελάχιστη παρασκευή (τρόχισμα των υποκείμενων δοντιών).

Οι όψεις πορσελάνης δεν αποκολλώνται, δεν σπάνε και δεν δυσχρωμούν με την πάροδο των ετών ενώ προστατεύουν βελτιώνοντας με μόνιμο τρόπο το χαμόγελό σας.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΓΙΑΤΙ ΕΜΑΣ

Στο Οδοντιατρικό Κέντρο μας, μέσω του πρωτοποριακού ενδοστοματικού σαρωτή Μedit i500 (scanner) μπορείτε να δείτε μια προεπισκόπηση του τελικού αισθητικού αποτελέσματος,του μελλοντικού σας χαμόγελου με την παραμικρή λεπτομέρεια, πριν προχωρήσετε σε οποιαδήποτε οδοντιατρική υπηρεσία.
Ή πολυετής εμπειρία της Μαρίλης Φτούλη και των εξειδικευμένων συνεργατών της με την αποκλειστική ενασχόληση με οδοντιατρικές θεραπείες,σύγχρονες και ανώδυνες ,με προσοχή ακόμα και στη λεπτομέρεια σας εξασφαλίζουν ένα άριστο αποτέλεσμα.
Φιλοσοφία μας στο Μαρίλη Φτούλη και συνεργάτες είναι να δώσουμε ένα άψογο,αστραφτερό, υγιές και λειτουργικό χαμόγελο, βασιζόμενοι στην εξειδικευμένη εμπειρία και την υψηλής ποιότητας παροχή οδοντιατρικών υπηρεσιών.
Στο Πρότυπο Οδοντιατρείο μας οι θεραπευτικές μας προσεγγίσεις είναι απόλυτα προσαρμοσμένες στο δικό σας πρόβλημα και εγγυώνται την πλήρη θεραπεία και αποκατάσταση από κάθε είδους οδοντιατρικές παθήσεις και με άμεση επιστροφή στις καθημερινές σας δραστηριότητες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ