fbpx
Επικοινωνία

Όψεις Πορσελάνης

Πού υπερέχουν οι Όψεις Πορσελάνης από τις Όψεις Ρητίνης;

Ένας γρήγορος, ασφαλής και αποτελεσματικός τρόπος να αλλάξουμε το χαμόγελό μας είναι είτε με τις όψεις πορσελάνης, είτε με τις όψεις ρητίνης. Επεμβαίνουμε στο σχήμα, στο χρώμα, στο μέγεθος και στη διάταξη των δοντιών.

 

Όψεις Πορσελάνης: Τι είναι;

Οι όψεις πορσελάνης είναι φλούδες (επικαλύψεις) πορσελάνης, οι οποίες επικολλούνται με μόνιμο τρόπο στις επιφάνειες των δοντιών με ισχυρά συγκολλητικά συστήματα. Μικροσπασίματα, αποτριβές, δυσχρωμίες, αδυναμίες σχήματος και εν μέρει αδυναμίες θέσης μπορούν να διορθωθούν με τον πλέον ενδεδειγμένο τρόπο. Οι όψεις πορσελάνης παράγονται στο εργαστήριο, όπου εκεί μπορούν να αποδοθούν ειδικά μικρομορφολογικά χαρακτηριστικά, διαφάνειες, ειδικό μακιγιάζ και έτσι να πετύχουμε φυσικότητα και βιομιμητισμό στο έπακρο.

 

Όψεις Πορσελάνης: Πόσα ραντεβού χρειάζονται;

Τα ραντεβού είναι 3 με 4. Σε αυτά τα ραντεβού γίνεται σχεδιασμός, διαγνωστική μελέτη και πρόβες, ώστε να επιτύχουμε το 100% των αναγκών σας. Στα ενδιάμεσα ραντεβού, οι ασθενείς μας θα φύγουν φορώντας προσωρινές όψεις που θα τους βοηθάνε οπωσδήποτε να επιστρέψουν στην καθημερινότητά τους, χωρίς αυτή να διαταραχθεί καθόλου, αλλά θα βοηθήσουνε και εμάς με το διαγνωστικό τους ρόλο. Δείτε και στο παρακάτω βίντεο της έμπειρης οδοντιάτρου και εμφυτευματολόγου Μαρίλης Φτούλη τα όσα αναφέρει σχετικά με τις όψεις πορσελάνης.

 

Όψεις Πορσελάνης: Ιδιότητες

Οι όψεις πορσελάνης είναι οι συνυφασμένες με την υψηλή αισθητική και με τη φυσικότητα. Είναι ο πλέον ενδεδειγμένος τρόπος για μία άμεση, ριζική και ολοκληρωτική αλλαγή του χαμόγελου για ένα εξολοκλήρου οδοντικό lifting. Μία άλλη εξίσου σημαντική τους ιδιότητα είναι το πολυετές του χαρακτήρα τους, εξαιτίας των αυξημένων μηχανικών ιδιοτήτων που εμφανίζεται η πορσελάνη.

 

Ποια πλεονεκτήματα & μειονεκτήματα έχουν οι όψεις ρητίνης σε σύγκριση με τις όψεις πορσελάνης;

Πλεονέκτημα των όψεων ρητίνης είναι ότι δεν μεσολαβεί εργαστήριο και άρα ολοκληρώνεται η εργασία μας άμεσα σε 1 μόλις ραντεβού σε αντίθεση με τις όψεις πορσελάνης που απαιτούνται 3 με 4 ραντεβού. Ένα ακόμη πλεονέκτημά τους είναι και το χαμηλό κόστος που έχουν σε σχέση με τις όψεις πορσελάνης.

Ως μειονεκτήματα αναφέρονται ο ταχύτερος ρυθμός φθοράς σε σχέση με τις όψεις πορσελάνης καθώς επίσης και το γεγονός ότι χρειάζονται επιδιόρθωση τακτικά ανά 6 μήνες.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΓΙΑΤΙ ΕΜΑΣ

Στο Οδοντιατρικό Κέντρο μας, μέσω του πρωτοποριακού ενδοστοματικού σαρωτή Μedit i500 (scanner) μπορείτε να δείτε μια προεπισκόπηση του τελικού αισθητικού αποτελέσματος,του μελλοντικού σας χαμόγελου με την παραμικρή λεπτομέρεια, πριν προχωρήσετε σε οποιαδήποτε οδοντιατρική υπηρεσία.
Ή πολυετής εμπειρία της Μαρίλης Φτούλη και των εξειδικευμένων συνεργατών της με την αποκλειστική ενασχόληση με οδοντιατρικές θεραπείες,σύγχρονες και ανώδυνες ,με προσοχή ακόμα και στη λεπτομέρεια σας εξασφαλίζουν ένα άριστο αποτέλεσμα.
Φιλοσοφία μας στο Μαρίλη Φτούλη και συνεργάτες είναι να δώσουμε ένα άψογο,αστραφτερό, υγιές και λειτουργικό χαμόγελο, βασιζόμενοι στην εξειδικευμένη εμπειρία και την υψηλής ποιότητας παροχή οδοντιατρικών υπηρεσιών.
Στο Πρότυπο Οδοντιατρείο μας οι θεραπευτικές μας προσεγγίσεις είναι απόλυτα προσαρμοσμένες στο δικό σας πρόβλημα και εγγυώνται την πλήρη θεραπεία και αποκατάσταση από κάθε είδους οδοντιατρικές παθήσεις και με άμεση επιστροφή στις καθημερινές σας δραστηριότητες.