fbpx
Επικοινωνία

Αισθητική Οδοντιατρική

Αποκτήστε ξανά ένα υγιές, αρμονικό, φυσικό & φωτεινό χαμόγελο

Μέσα από την αισθητική οδοντιατρική, οι ασθενείς μπορούν να βελτιώσουν την εμφάνιση των δοντιών τους και να αποκτήσουν ένα υγιές, αρμονικό, φυσικό και φωτεινό χαμόγελο, εξασφαλίζοντας έτσι ένα ολοκληρωμένο και θαυμάσιο αποτέλεσμα. Ένα όμορφο χαμόγελο μπορεί να ενισχύσει την αυτοπεποίθηση μας και να βελτιώσει την προσωπική μας εμφάνιση. Επιπλέον, έχει άμεση και θεαματική επίδραση στον τρόπο που αντιλαμβάνονται οι άλλοι το πρόσωπό μας και στην εικόνα που δημιουργούμε στους γύρω μας.

Ουσιαστικά, η αισθητική οδοντιατρική είναι ένας πάρα πολύ σημαντικός κλάδος της οδοντιατρικής, στον οποίο εξειδικεύεται το ιατρείο μας, καθώς αποτελεί μια από τις βασικές παροχές που προσφέρει. Η Οδοντίατρος και Εμφυτευματολόγος Μαρίλη Φτούλη χρησιμοποιεί σύγχρονες τεχνικές και υλικά υψηλής ποιότητας, ενώ επιλέγει εξατομικευμένες λύσεις για κάθε ασθενή.

Αισθητική Οδοντιατρική - Μαρίλη Φτούλη

 

Αισθητική Οδοντιατρική: Υπηρεσίες

Οι υπηρεσίες που παρέχει το ιατρείο μας στον κλάδο της αισθητικής οδοντιατρικής  είναι οι εξής:

Αισθητική Οδοντιατρική

 

Αισθητική Οδοντιατρική: Σχέδιο Θεραπείας

Το σχέδιο θεραπείας, που ακολουθείται από το ιατρείο μας στην αισθητική οδοντιατρική, καταστρώνεται μετά από ψηφιακή μελέτη και ανάλυση των μοναδικών χαρακτηριστικών, των επιλογών και των επιθυμιών του ασθενούς μας. Μέσω της χρήσης ειδικού προγράμματος σχεδιασμού και τρισδιάστατης απεικόνισης (Digital Smile Design), το ιατρείο μας διασφαλίζει ένα προβλεπόμενο και εξατομικευμένο αποτέλεσμα, το οποίο εκπληρώνει τις επιθυμίες των ασθενών μας για ένα όμορφο και υγιές χαμόγελο.

Έτσι, με αυτό το ειδικό πρόγραμμα τρισδιάστατης απεικόνισης, δίνεται η δυνατότητα στον ασθενή να λάβει οπτικοποίηση του τελικού αποτελέσματος, πριν ξεκινήσει η θεραπεία, ώστε να μπορεί να δει τα αποτελέσματά της και να προχωρήσει σε αυτήν.

Αισθητική Οδοντιατρική

 

Αισθητική Οδοντιατρική: Προετοιμασία

Πριν από οποιαδήποτε επέμβαση προσθετικής αποκατάστασης ή αισθητικής στα δόντια, είναι απαραίτητο να γίνει καθαρισμός των δοντιών, χαρτογράφηση της κατάστασής τους και αντιμετώπιση οποιασδήποτε παθολογίας των δοντιών ή των γύρω ιστών (περιοδόντιο).

Σε περιπτώσεις που υπάρχουν προβλήματα, όπως τερηδόνα, ουλίτιδα ή περιοδοντίτιδα, είναι αναγκαίο να θεραπευτούν πριν προχωρήσουμε σε αποτυπώματα, είτε συμβατικά, είτε ψηφιακά. Αυτό συμβαίνει, διότι η φλεγμονή, η διόγκωση και η αιμορραγία στα ούλα εμποδίζουν την ακριβή απεικόνιση των δοντιών. Επιπλέον, ανεπανόρθωτες βλάβες στις ρίζες των δοντιών ή αθεράπευτη περιοδοντική νόσος πρέπει να αντιμετωπιστούν εγκαίρως, προκειμένου να αποφευχθεί η ανάγκη για επαναλαμβανόμενες επεμβάσεις, όπως συμβατικά ή με χρήση laser.

Μπορεί να χρειαστεί να περιμένουμε μέχρι να ολοκληρωθεί η επούλωση των ούλων, πριν ξεκινήσουμε την αποκατάσταση των δοντιών. Επίσης, παλιές κακοφτιαγμένες προσθετικές εργασίες που επιβαρύνουν τα περιοδόντια απομακρύνονται και αντικαθίστανται από νέες, έστω προσωρινές εργασίες, προκειμένου να εξασφαλιστεί ότι οι θεραπείες των ούλων και των περιοδοντικών προβλημάτων έχουν τα επιθυμητά αποτελέσματα. Και σε αυτήν την περίπτωση, γίνεται ειδικός ψηφιακός σχεδιασμός, ο οποίος βοηθάει τον εξειδικευμένο περιοδοντολόγο να διαχειριστεί τη θεραπεία των ούλων καθώς και του υποκείμενου οστού, αν χρειαστεί.

Ακόμη, προτείνεται να προηγηθεί η λεύκανση των δοντιών πριν από την εφαρμογή οποιωνδήποτε προσθετικών εργασιών. Είναι σημαντικό να επιλεχθεί η κατάλληλη απόχρωση για τα δόντια και να καταγραφούν τα ειδικά χαρακτηριστικά τους, όπως οι διαφάνειες και τα μικρομορφολογικά  τους χαρακτηριστικά, μετά τη χρωματική σταθεροποίηση του χαμόγελου, ώστε να αποφευχθούν αποκλίσεις από τα γειτονικά δόντια.

 

Γενικότερα, σε κάθε περίπτωση η υγεία, η λειτουργικότητα και η αισθητική είναι ιδιαίτερα σημαντικοί παράγοντες που εξασφαλίζουν την επιτυχία του αποτελέσματος.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΓΙΑΤΙ ΕΜΑΣ

Στο Οδοντιατρικό Κέντρο μας, μέσω του πρωτοποριακού ενδοστοματικού σαρωτή Μedit i500 (scanner) μπορείτε να δείτε μια προεπισκόπηση του τελικού αισθητικού αποτελέσματος,του μελλοντικού σας χαμόγελου με την παραμικρή λεπτομέρεια, πριν προχωρήσετε σε οποιαδήποτε οδοντιατρική υπηρεσία.
Ή πολυετής εμπειρία της Μαρίλης Φτούλη και των εξειδικευμένων συνεργατών της με την αποκλειστική ενασχόληση με οδοντιατρικές θεραπείες,σύγχρονες και ανώδυνες ,με προσοχή ακόμα και στη λεπτομέρεια σας εξασφαλίζουν ένα άριστο αποτέλεσμα.
Φιλοσοφία μας στο Μαρίλη Φτούλη και συνεργάτες είναι να δώσουμε ένα άψογο,αστραφτερό, υγιές και λειτουργικό χαμόγελο, βασιζόμενοι στην εξειδικευμένη εμπειρία και την υψηλής ποιότητας παροχή οδοντιατρικών υπηρεσιών.
Στο Πρότυπο Οδοντιατρείο μας οι θεραπευτικές μας προσεγγίσεις είναι απόλυτα προσαρμοσμένες στο δικό σας πρόβλημα και εγγυώνται την πλήρη θεραπεία και αποκατάσταση από κάθε είδους οδοντιατρικές παθήσεις και με άμεση επιστροφή στις καθημερινές σας δραστηριότητες.